Handgemaakte edelsteen sieraden in Tubbergen

Handgemaakte edelsteen sieraden in Tubbergen

Ontdek onze Prachtige Collectie Edelsteen Sieraden.

 

Elegante Edelsteen Halskettingen.

Handgemaakte Edelsteen Armbanden.

Onze edelsteen sieraden zijn met zorg en vakmanschap handgemaakt. Elk stuk is uniek en vervaardigd uit hoogwaardige edelstenen en materialen. Of je nu op zoek bent naa een armband met amethist een halsketting met bergkristal of robijn, wij hebben een uitgebreide collectie om aan jouw stijl en voorkeuren te voldoen.

Lapis Lazuli, Amethist, Blue crazy agaat, Koraal, Blauwe goudsteen, Maansteen, Zonnesteen, Opaal, Toermalijn, Aquamarijn, Labradoriet, Malachiet, Aventurijn, Amazoniet, Onyx, Kyaniet, Turqouise,  Tijgeroog, Rode jaspis en Rozenkwarts.

Op zoek naar sieraden webshop? Bekijk onze mooiste collectie  sieraden Armbanden, Kettingen.

 

Edelstenen en mineralen en hun geneeskrachtig werking zijn al eeuwenlang bij mensen bekend.

Sieraden kopen in Tubbergen

Steeds meer mensen ontdekken opnieuw dat edestenen en mineralen een heel goed hulpmiddel kunnen zijn om klachten of problemen te verminderen of te verzachten. Je kunt ze gemakkelijk bij je dragen en zo hun werking laten doen.

De kleuren kunnen iets zeggen over de werking en kracht. De sterkst reinigende stenen zijn de paars, bijvoorbeeld de amethyst. De robijn, diep rood, geeft kracht en grote hartstocht. Alle groen stenen, zoals smaragd, Aventurijn, jade maken evenwichtig en werken verzoenen. De bekendste zijn de diamant, de rode robijn, de groene smaragd en de blauwe saffier.

 Cadeaubon SieradenbyMari voor handgemaakte sieraden. 

Werking edelstenen

Volg je ons al op Instagram

 

error: Content is protected !!
nl_NLDutch