ARMBANDEN

Je maakt je outfit pas écht compleet met een armband. Niet vreemd dus ook dat armbanden de populairste sieraden zijn om te dragen onder de vrouwen. Voor iedere stijl is er dan ook een bijpassende damesarmband te vinden. Een gouden armband is altijd een succes in combinatie met je andere sieraden; bijvoorbeeld in combinatie met je oorbellen, ring of je horloge. Tegenwoordig is het echt niet meer nodig om naar een juwelier te gaan, want je kunt alle specificaties over het sieraad online vinden.  SieradenbyMari shop je ook Swarovski sieraden en Edelsteen sieraden.Mooie armbanden, leuke armbanden. Armband kopen. Armband vrouwen.Armband dames.

ARMBAND ZILVER 

Een zilveren armband is een onmisbaar sieraad in je sieradencollectie en stem je vaak af op de ringen of oorbellen die je draagt. Soms heeft een merk een ketting en een armband in dezelfde stijl, zodat jij de ultieme matching en chique look kunt bereiken. Als je kiest voor een armband van echt zilver dan is het goed om deze een keer op te poetsen met een zilverdoek zodat het zilver z’n echte kleur behoudt. Op deze manier komen je sieraden altijd goed tot z’n recht!

 ARMBAND 14 KARAAT GOUD

Je kan bij  SieraenbyMari ook kiezen voor 14 karaat goud. Zo kan je nog langer plezier houden van je mooie sieraden met edelstenen.

Door een pols vol kleine, subtiele armbanden te verzamelen maak je van je pols een instant blikvanger. Maak zelf een selectie van verschillende armbandjes die je mixt en matched of kies voor een bestaande set van armbanden. Maak bijvoorbeeld een combinatie van fijne armbandjes, parelarmbanden en meer chunky armbanden.Ga je voor een bohemian chic style? 

Volg je ons al op Instagram?

nl_NLDutch